Jax

Jorg en Sandra 09-04-2017
Onze Jax is nu vijf maanden oud en alweer ruim 3,5 maand bij ons. Het is een prachtig hondje en wij genieten volop van onze boef. Hij gaat graag mee op stap in de auto en gaat eigenlijk overal mee naartoe. Hij is erg leergierig en luisterd gelukkig zeer goed. De dagelijkse wandelingen in de polder zijn een feestje en ook het bos vindt hij erg leuk. De karaktereigenschap 'allemansvriend' past volledig bij hem. Hij speelt erg graag met zowel grote als kleine honden en is heel lief voor andere mensen én kinderen. Op aanraden van Dirk en Margree geven wij Jax lotgering. Hij groeit als kool en doet het super goed op dit voer. Bovendien is hij helemaal weg van zijn eten.

Wij hadden Jax al een paar maanden gereserveerd voordat we zeker wisten dat Sofie een nestje zou krijgen. Wij zijn erg lang op zoek geweest naar mensen waarbij wij een goed gevoel hadden zodat we niet bang hoefden te zijn voor broodfokkers. We moesten een half jaar geduld hebben, maar dat was het meer dan waard. Wellicht willen we er ooit nog een bulletje bij voor Jax en dan zullen we zeker weer contact opnemen met hen. Ook nadat de pups geboren waren kregen we een aantal keren per week een berichtje met wat foto's. Super leuk, want zo hebben we hem vanaf dag 1 zien opgroeien. Ze doen dit met veel liefde en dat zie je ook terug bij de lieve pups.

Nieuw bericht

 

WWW.FAIRPUP.NL

Een pup is geen product, maar wordt door sommige fokkers wel zo gezien. Om te voorkomen dat je een pup koopt bij een foute fokker, met alle nadelige gevolgen van dien (ziekte/agressie/extra kosten), helpen we je op deze site bij het zoeken naar een FAIRPUP.

Contact

Do you have questions? Or would like some more information? Please feel free to contact us. Akkerlanden
TER AAR (LANGERAAR)
2461 NJ

E van Drielststraat
EMMEN
7815 LV
+31 (0) 629 39 61 61
+31 (0) 646 16 45 13
galderden@hotmail.com of dirkalderden64@gmail.com