GASTENBOEK

Suus

Allard en sandra 19-09-2017
We hebben suus nu 8 weken in huis en we zijn super blij met haar !!

Het is eenvrolijke meid maar ook een draakje en ze speelt metonze 2 andere honden enzit graag achter de katten aan :-(

Maar ook dat word steeds minder gelukkig ennu isde rust weer bijna terug en iedereen aan elkaar gewend :-)

Alleen het zindelijk worden is nogniet echt haar ding ha ha ha

Maar suus is een super hond en we houden dan ook al zielsveel van haar :-)

Had ergraag foto bij gezet

Jax

Jorg en Sandra 09-04-2017
Onze Jax is nu vijf maanden oud en alweer ruim 3,5 maand bij ons. Het is een prachtig hondje en wij genieten volop van onze boef. Hij gaat graag mee op stap in de auto en gaat eigenlijk overal mee naartoe. Hij is erg leergierig en luisterd gelukkig zeer goed. De dagelijkse wandelingen in de polder zijn een feestje en ook het bos vindt hij erg leuk. De karaktereigenschap 'allemansvriend' past volledig bij hem. Hij speelt erg graag met zowel grote als kleine honden en is heel lief voor andere mensen én kinderen. Op aanraden van Dirk en Margree geven wij Jax lotgering. Hij groeit als kool en doet het super goed op dit voer. Bovendien is hij helemaal weg van zijn eten.

Wij hadden Jax al een paar maanden gereserveerd voordat we zeker wisten dat Sofie een nestje zou krijgen. Wij zijn erg lang op zoek geweest naar mensen waarbij wij een goed gevoel hadden zodat we niet bang hoefden te zijn voor broodfokkers. We moesten een half jaar geduld hebben, maar dat was het meer dan waard. Wellicht willen we er ooit nog een bulletje bij voor Jax en dan zullen we zeker weer contact opnemen met hen. Ook nadat de pups geboren waren kregen we een aantal keren per week een berichtje met wat foto's. Super leuk, want zo hebben we hem vanaf dag 1 zien opgroeien. Ze doen dit met veel liefde en dat zie je ook terug bij de lieve pups.

Jackson

Joey en Thessa 31-01-2016
Afgelopen zaterdag 30 januari is onze stoere Jackson al weer 4 maanden oud geworden. Sinds 5 december 2015 is Jackson bij ons komen wonen. We genieten er enorm van, wat een heerlijk mannetje is het. Hij vindt het heerlijk om lekker te knuffelen en buiten in het park op ontdekking uit te gaan. Jackson is erg leergierig en kan al commando's zoals zit, poot en af. We zijn super trots op onze kleine man.

We zijn super blij dat Jackson in ons leven is gekomen.

We willen jullie nogmaals bedanken dat jullie ons Jackson hebben gegund.

shiva

wilma strobbe 29-12-2015
ik heb shiva nu goed drie weken het gaat goed met haar ze loopt goed aan haar tuigje speeld graag met haar speeltjes en met onyx de maine coon ze eet lekker van haar van haar brokjes .
31.12 2015 naar de dieren arts voor de enting.
ze groeid goed het is een lief en mooi vrouwtje.

Macy

Cynthia 30-11-2015
Onze lieve pup Macy is nu een week bij ons en voelt zich al helemaal bij ons thuis. De eerste avond ging ze al gelijk spelen en knuffelen met ons. Lisa, onze andere hond, moest even wennen aan Macy, maar nu spelen ze vaak met elkaar en slapen zelfs al in 1 mandje. Wanneer Macy te wild doet en Lisa dit laat weten dan gaat ze gelijk op haar zij liggen en gaat ze rustiger spelen. Als we weg zijn slaapt ze braaf in haar mandje. De eerste paar dagen moesten we bij thuiskomt goed kijken dat we niet in een plasje stapten, maar nu plast ze bijna alleen nog maar buiten. ( we moeten wel heel snel met haar naar buiten zodra we zien dat ze wakker is of bij de voordeur staat). Macy is een heerlijk lief en gezellig hondje die we nu al nooit meer kwijt willen.

onze pup James

Corrie 29-11-2015
Wij hebben James onze pup vrijdag in ons midden gekregen.
Hij is erg lief, aanhankelijk en weet zich goed staande te houden. Zaterdag meteen naar zij nicht juffrouw Jansen geweest en dat ging erg goed. Het auto rijden (in de bench) ging prima, hij heeft daarin lekker geslapen. Ik ben druk met het zinnelijk maken, maar hij is maandag 30 november pas 2 maanden. Het is een schatje. Wanneer er weer nieuwe leuke dingen te schrijven zijn doe ik dat. Morgen gaat meneer in het gewone weekritme met poetsen in huis, verplicht in de bench als ik even weg moet. De nacht in de bench is niet zijn favoriet, maar wat wil je ook weg bij zijn moeder, broertjes en zusjes, maar ook dat gaat goed komen.

<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Nieuw bericht

 

WWW.FAIRPUP.NL

Een pup is geen product, maar wordt door sommige fokkers wel zo gezien. Om te voorkomen dat je een pup koopt bij een foute fokker, met alle nadelige gevolgen van dien (ziekte/agressie/extra kosten), helpen we je op deze site bij het zoeken naar een FAIRPUP.

Contact

Do you have questions? Or would like some more information? Please feel free to contact us. Akkerlanden
TER AAR (LANGERAAR)
2461 NJ

E van Drielststraat
EMMEN
7815 LV
+31 (0) 629 39 61 61
+31 (0) 646 16 45 13
galderden@hotmail.com of dirkalderden64@gmail.com