Pup op uitzetbasis

Voor onze nestjes zijn wij op zoek naar iemand die gebruik wil maken van onze aanbieding om een pup op uitzetbasis te nemen.

Omdat wij een gebrek aan ruimte thuis hebben, en wij toch willen beschikken over ons eigen gefokte teefje zijn wij op zoek naar mensen die bereid zijn om een pup op uitzetbasis te nemen. We kunnen hier niet alles in detail beschrijven die van toepassing zijn bij een hond op uitzetbasis maar we willen hier een globaal idee geven. Als je interesse hebt neemt u dan contact met ons op voor verdere informatie.

Wat houdt het in zo’n hond op uitzetbasis?
Een hond op uitzetbasis houdt in dat wij de eigenaar blijven van de hond maar dat de hond bij anderen gaat wonen. Deze mensen hebben dan de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse zorg voor de hond terwijl wij de zorg voor keuringen die betrekking hebben op dekkingen op ons nemen. In geval van een dekking komt de hond (teefje) bij ons voor de periode van de dekking totdat de pups het nest mogen verlaten.

Wie komt er in aanmerking voor een hond op uitzetbasis?
Er zijn geen vaste regels voor wie wel en niet in aanmerking komen voor een van onze honden op uitzetbasis. Het belangrijkste is dat we (allemaal) een goed gevoel erbij hebben. We geven per slot van rekening een van onze honden uit handen dus dan willen we wel zeker weten dat het goed zit.
Mensen die bij ons in de buurt wonen hebben wel de voorkeur.
Mensen die in aanmerking willen komen voor een hond op uitzetbasis dienen wel bereid te zijn om de hond op te voeden en ons advies over voeding zo veel mogelijk op te volgen.
Mensen die full- time werken komen bij ons niet in aanmerking voor een pup.

Wat zijn de voor- en nadelen van een hond op uitzetbasis?
De voordelen zijn onder andere dat de hond zonder aanschafprijs bij jullie thuis kan komen.
Wij kiezen de hond, wij bepalen welke hond(en) we gaan uitzetten. Dit is meestal de mooiste en met het evenwichtigste karakter uit het nest.

Klinkt goed, wanneer kunnen we de pup ophalen?
Voordat we overgaan tot het aangaan van een uitzetovereenkomst willen we eerst de mensen goed leren kennen. Heb je interesse laat het ons dan weten dan kunnen we een afspraak maken om elkaar te leren kennen.

 

 

 

WWW.FAIRPUP.NL

Een pup is geen product, maar wordt door sommige fokkers wel zo gezien. Om te voorkomen dat je een pup koopt bij een foute fokker, met alle nadelige gevolgen van dien (ziekte/agressie/extra kosten), helpen we je op deze site bij het zoeken naar een FAIRPUP.

Contact

Do you have questions? Or would like some more information? Please feel free to contact us. Akkerlanden
TER AAR (LANGERAAR)
2461 NJ

E van Drielststraat
EMMEN
7815 LV
+31 (0) 629 39 61 61
+31 (0) 646 16 45 13
galderden@hotmail.com of dirkalderden64@gmail.com