DOOR OP ONDERSTAANDE LINK TE KLIKKEN, ONTVANGT U €10,00 KORTING OP UW VERZEKERING.

algemeen


WAAROM HET VERSTANDIG IS OM UW PUP TE VERZEKEREN;
 

* Pups zijn speels en onervaren
Pups moeten nog een hoop leren. Aan de enke kant moet u dat koesteren, aan de andere kant is het wel een risico. Een ongeluk zit immers in een klein hoekje en een ziekte komt altijd onverwacht. Uw dierenarts kan uw pup vaak weer volledig genezen, maar dat kost wel geld. Weet u wat de kosten zijn die bij een gebroken pootje komen kijken?

* Als uw hond al iets mankeert, is verzekeren vaak moeilijk
Als u ervoor kiest om uw pup pas te verzekeren wanneer hij iets mankeert, bent u voor dat ongeval of die ziektje al te laat, inclusief alle kosten die daaruit voortkomen. Zorg er dus voor dat u uw puppy op tijd verzekert. Als er dan iets gebeurt, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten en kan uw hond voor de rest van zijn leven de medische zorg krijgen die hij nodig heeft.

* Jong zijn is geen garantie voor een goede gezondheid
Een ziekte komt altijd onverwacht en kan iedere hond treffen. Het is daarom belangrijk dat u op elk moment in zijn leven in staat bent om hem de zorg te geven die hij nodig heeft, wanneer hij dat nodig heeft.
 

WWW.FAIRPUP.NL

Een pup is geen product, maar wordt door sommige fokkers wel zo gezien. Om te voorkomen dat je een pup koopt bij een foute fokker, met alle nadelige gevolgen van dien (ziekte/agressie/extra kosten), helpen we je op deze site bij het zoeken naar een FAIRPUP.

Contact

Do you have questions? Or would like some more information? Please feel free to contact us. Akkerlanden
TER AAR (LANGERAAR)
2461 NJ

E van Drielststraat
EMMEN
7815 LV
+31 (0) 629 39 61 61
+31 (0) 646 16 45 13
galderden@hotmail.com of dirkalderden64@gmail.com